lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lauantain Match show ja vähän muutakin

Aamu alkoi ihanaisessa aurinkoisessa säässä. Minä painelin salille, kuten lauantai-aamuihini kuuluu. Tää viikko on ollut kevyt treeniviikko ja tuli sikäli ihan tarpeeseen, kun nuha yritti nujertaa minua. Kävin maanantaina combatissa ja muuten tämän viikon liikunnat on olleet työmatkan pyöräilyä sekä Mintun kanssa kävelylenkkejä. Olen yleensä kevyellä viikollakin käynyt salilla 2 kertaa, mutta nyt jätin suosiolla yhteen kertaan nuhan takia ja sitten muutenkaan ei oikein olisi löytynyt aikaa tällä viikolla. Salin jälkeen kävin pilateksessa ja pilates on siitä ihana laji, että pienetkin jutut tekee iloiseksi. Tänään huomasin, että yhdessä liikkeessä sain pidettyä reidet ihan rentoina kun yleensä niitä tulee turhaan jännitettyä. Hienoa, olen siis kehittynyt ja ehkä oppinutkin jotain! Pilateksessa on yllättävän vaikeaa keskittyä pelkästään vain siihen kohtaan, missä pitäisi tuntua, monesti joku muukin paikka jännittyy turhaan. Mutta harjoitus tekee mestarin, siksi olisikin ihanaa kun pääsisi säännöllisesti käymään.

Kotiin välillä syömään ja sitten Camillan ja Mintun kanssa Kontiolahdelle 4H järjestämään Match showhun. Camilla oli lapsi ja koira-luokassa, missä sijoittuivat 3. sijalle. Lisäksi olivat koirien talent-kisassa, missä sai esitellä koiran osaamia temppuja. Osallistujia oli neljä. Camilla ei meinannut aluksi saada Minttua ollenkaan tekemään mitään, kun Minttua kiinnosti vaan kentän hajut. Huomasin Camillasta, että alkoi todella turhautua mutta onneksi jatkoi sitkeästi ja saikin Mintun tottelemaan. Tekivät tempuista istumisen, maahanmenon, kierimisen, kerjää ja hei-hei (Minttu istuu ja vilkuttaa etutassulla). Hienosti tekikin sitten kun vaan pääsi vauhtiin ja voittohan sieltä napsahti =) Minä osallistuin pienet koirat-luokkaan. Saatiin punainen nauha, mutta sitten punaisten yhteisvertailussa jouduttiin ensimmäisenä pois. Mutta Minttu kyllä suoriutui hienosti ja oli niin hieno ilmakin, että mukava oli käydä.



Illalla rupesin vielä leipomaan ns. koekorvapuusteja, kun olen lupautunut leipomaan Camillan jalkapalloturnaukseen pullia. Teen yleensä pullat maitoon, mutta nyt tein veteen, niin ovat sitten laktoosittomia. Ihan yhtä hyvälle maistui nämäkin pullat, tosin pääsivät kohoamaan turhan paljon ja niistä tuli aika isoja... Pitää yrittää saada hieman tasalaatuisempaa jälkeä sitten turnausta varten. Viimeisestä pellillisestä unohtui raesokeritkin päältä, mutta täällä kotona se ei haittaa.



Lapsillakin meni ilta mukavasti kun kummipoika tuli käymään ja yhteistä puuhaa riitti. Mintun kanssa kävin iltakävelyllä joen rannalla, missä on tosi kiva kävellä. Talvella ei tullu käytyä kun oli vaan pieni polku mitä pitkin mennä. Minttukin tuntuu nauttivan tästä reitistä kun pääsee välillä joen rannalle katselemaan.




Illalla uni maistui jalkojeni välissä =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti