lauantai 15. helmikuuta 2014

Mintun motivaatio hakusessa

Tokat treenit tälle vuodelle. Saatiin itse valita kaksi neljästä radan pätkästä mitä haluttiin tällä kerralla treenata. Kaikki ois ollu kivoja, mut valitsin ekaks pätkän, missä sai harjoitella keppejä muiden esteiden kanssa (kun aina ne kepit on yksinään) ja toisessa pätkässä oli putket ja takaakierto hypylle ja valssi hyppyjen välissä.

Minttu on omassa kuljetuskopassaan aina aluksi ja se on osoittautunut oikein hyväksi, malttaa odottaa siellä. Toki välillä yrittää tulla hampaitten avulla läpi, mutta pääpiirteissään malttaa hienosti. Tällä kerralla Minttu jopa malttoi välillä olla hienosti ja haukkumatta kopin ulkopuolella kun yleensä ei malttais millään.

Ekaks tehtiin tuo keppi-radanpätkä. Suurin haaste oli saada Minttu hypyn jälkeen itse ohjautumaan kepeille. Meni ensin ohi ja yritti väärältä puolelta. Sit meni, mut tuli ohjurin ali lopussa (ei oo sitä tehny aikoihin kun yksittäisenä keppejä harjoitellaan). Ohjaaja palkkas heti keppie alussa Mintun  ja saatiin me sit ihan kohtuullinen suoritus aikaiseksi. Keppien jälkeen piti vielä ohjata putkeen ja siinä ei ollu vaikeuksia. Mutta tulipahan todettua, että vaikka on tuntunut siltä, että Minttu löytää hyvin kepeille kun oon vaihdellut aloituspaikkaa, niin ei se ihan niin olekaan. Tätä treenataan siis lisää!Toisella pätkällä meillä meni ohjauskuviot ihan okei, mut Minttu menetti kiinnostuksensa tosi nopsaan ja halusi vaan haistella kentän pohjaa eikä enää pallokaan kiinnostanut yhtään,  puhumattakaan minun houkutteluista. Turhauttavaa! Tuli ihan  sellainen olo, et tästä ei tuu ikinä mitään eikä Minttua kiinnosta yhtään tehdä mun kanssa. Ohjaaja sanoi, että ens kerralla kaikkia erilaisia leluja mukaan ja muutaman esteen pätkiä vaan tehdään ja sit leikit et saatais innostus taas mukaan. No katotaan, ois niin hyvä päästä sinne hallille edes pieneks hetkeks käymään josko sit innostusta saataisi lisää lyhyillä treenikerroilla. Eihän Minttu kotonakaan juuri kiinnostu mun leikkiyrityksistä. Ehkä joku motivointi-kurssi minulle ois paikallaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti