perjantai 11. tammikuuta 2013

Ei niin helppoa

Mie luulin, että tää on helppoa... No, onnistuuhan tää kirjoittaminen ja jopa kuvankin sain etusivulle, mut... En vielä ainakaan ole ihan perillä miten blogia muokataan mieluisaksi vaikka kuinka ohjeita yritän lukea. No, kaikki ajallaan, kukaan ei ole seppä syntyessään ;) Olis varmaan pitänyt osallistua johonkin blogin tekemisen kurssille... Joten vinkkejä otetaan vastaan jos joku sattuu tätä jo lukemaan =D


9 kommenttia:

  1. Hieman olin kyllä itsekin sormi suussa aluksi, mutta nopeasti sitä alkoi hahmottamaan, miten tämä pelittää. :) Kysäise vaan, jos missä tartteat neuvoa, niin katsotaan osaanko minäkään.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olis niin montakin kysymystä ;) Esim miksi tuo etusivun kuva on noin iso vaikka mie yritin pienentää sitä kuvankäsittelyohjelmalla? Miten sie sait ne esittelyt joka koirasta oman "laatikon" alle? No, jospa viikonloppuna olis aikaa perehtyä.

      Poista
    2. Hmmm.. Tuosta kuvasta en nyt äkkiseltään osaa sanoa, minä vain lisäsin sen ja se tuli tuon kokoisena, mikä se minulla on. Mutta nuo esittelyt sain kun klikkasin ensin tuolta ylhäältä "ulkoasu" siten sieltä vasemmasta reunasta "sivut" ja sitten jokainen esittely Amalia, Neppis jne. on aina "uusi sivu" siitä tulee vaihtoehdot "tyhjä sivu" tai "lähetä verkko-osoitteeseen, niin otat sen tyhjän sivun ja se aukaisee sinulle sen muokkausikkunan. Otsikoksi sitten vaan se sivu, esim. minulla "Amalia". Ja sitten joka esittelylle tms. vaan aina uusi sivu. Toivottvasti sait tolkun. :)

      Poista
    3. Ainiin, ja sitten siellä on valikko "näytä sivut muodossa" niin minulla on valittu "ylävälilehdet"

      Poista
    4. Sitten huomasin, että sulla on kanssa nyt joku hinkuintian aikavyöhyke (en ymmärrä miks tää ei älyä ite vaihtaa Suomen vyöhykkeelle), niin sen saa vaihettua kans siellä missä on se "sivut", niin sen alapuolella on "asetukset" ja sieltä "kieli ja muotoilu" :)

      Poista
    5. Mites mie saan tuohon vasemmalle listattua seuraamiani blogeja?

      Poista
  2. Eli menet ensin yläkulmasta "ulkoasuun" ja sitten valitset sieltä vasemmalta myös "ulkoasu". Se heittää siihen sen muokkaussivun, niin siellä (minulla ainakin) oikealla on semmonen "lisää gadget", niin siitä kun klikkaat, niin se antaa useita vaihtoehtoja mitä siihen voi laittaa, niin sieltä valitset sitten "blogiluettelo" ja sittenpä pääset sitä muokkaamalla lisäilemään blogeja. Ja aina uuden gadgetin lisäämällä saa linkkiluettelon yms. yms. Ja ne saa järjestettyä ihan vaan hiirellä vetämällä siinä muokkaussivussa. :)

    VastaaPoista