lauantai 26. tammikuuta 2013

Kännykällä kokeillen tarinointia

Meidän kannettava on miehen matkassa pelireissussa Espoossa ja päätin kokeilla miten onnistuu  vai onnistuuko ollenkaan blogiin kirjoittaminen kännykällä. Mulla on lumia ja jos tulee näppäilyvirhe eikä lue kirjoittamaansa  niin tää heittää itse ehdottamiaan sanoja tilalle ja teksti kyllä muuttuu aika lailla.

Aamulla kävin treenaamassa kuntosalilla ja lapset jäi keskenään kotiin siks aikaa. Nautin siitä että ovat jo niin isoja että pärjäävät. Joonakin haluaa  monesti jäädä yksin siksi aikaa kun käytän Minttua lenkillä. Hyvää harjoitusta syksyä varten kun koulu alkaa. Odotan jo sitä ettei tarvii aamulla viedä ketään päiväkotiin vaan saa mennä töihin ihan itsekseen. Toki mietityttää et miten aamulähtemiset sujuu, mut onneks Camilla on apuna ja puhelimella sit vaan muistutellaan et olethan lähdössä ja onhan reppu pakattu ja mukaan lähdössä ja onhan riittävästi vaatetta päällä jne... Camillan eka kouluvuosi meni niin hyvin kun olin silloin Amicalla osa-aikatyössä ja joka aamu sain laittaa sen kouluun. Oli sit iltapäiväkerhossa, Joona on nyt sitä mieltä et haluaa tulla koulusta kotiin eikä mennä iltapäiväkerhoon.

Kävin torstaina uuden kuntosaliohjelman teossa, nyt vielä ei ollu ohjelmaa tehty paperille. Muistelin mitä liikkeitä sovittiin uuteen ohjelmaan ja tein niitä. Aina on jännä nähdä sit se valmis versio missä järjestyksessä liikkeet on. Teen 2 krt vko koko kropan läpi, aina kahta liikettä vuoropareina tehden. Tällä hetkellä viikko viikolta treeni kovenee ja toistot vähenee  ja joka neljäs vko on kevyempi vko. Tosi kiva tehdä nyt näin. Loppujumpaks olikin kotona ensin lumitöitä ja sit sain vielä kunnon hien päälle leikatessani pakastettua koiranruokaa... Sain kokeiltavaks Mintulle neufrau ruokaa pötkön ja en viittinyt ottaa sulamaan koko pötköä joten veitsellä sahaten yritin leikata poikki. No eihän se ollukaan mikään helppo nakki, lopulta kun olin joka puolelta saanu hieman sahattua, niin hakkasin lihanuijalla palan irti.

Torstaina meillä oli Camillan jalkapallon harjoitusvuorolla jalismatsi äidit vs. tytöt. Tosissaan sai pelata, kyllä on tytöt jo taitavia. Tasapeliin 7-7 matsi päättyi. Mulla oli uudehkot sisäpelikengät jalassa ja kotona sit oikea jalka alkoikin kipuilla tosi  kovasti. En oikein kärsiny kunnolla astua. Otin buranaa ja sivelin voltaren-geeliä ja eilen olikin jo parempi ja pystyi kävelemään. Ei haitannu salillakaan mut jos  jalkaterää kääntelee niin vielä tuntuu. Oli tietenkin niin erilaista treeniä äkkikäännöksineen kuin mihin tottunu ja sit vielä kengät uudehkot, niin eipä muuta  tarvii. Sanonta urheilija ei tervettä päivää nää, on aika hyvä. Vaikka nyt ei itseään ihan urheilijaksi voi sanoa. Oikean käden ranne on ollu jo kohta viikon kipeä. Liekö salilla kipeytynyt, on jo pitkään ollu mielessä ostaa rannetuet ja tänään sain kokeilla yhden toisen treenaajan tukia. Hyvältähän ne tuntui, joten pakko saada sellaiset itselle. Samoin uudet treenihanskat on myös ostoslistalla, kunhan vaan sais aikaiseksi. Vetoremmejä olen kans kokeillu, mut kun en oikein osaa niitä laittaa. Kuitenkin joissakin liikkeissä jaksais isommilla painoilla jo tehdä, mut kun ei puristusvoima riitä.

Tänään oli kiva käydä Mintun kans pitkällä lenkillä kun ei ollu kova pakkanen. Minttu on niin ihana kun se voi olla irti eikä lähde kauas minusta. Toivotaan et tämä ominaisuus säilyy. Tosin sen verran riskillä mennään et varmaan lähtis jos pupu sattuis lähelle. Tänään kapealla polulla toisen koiran ohittaminen sujui mallikkaasti, mut edelleen en tiiä miten kauaks oikein pitäis mennä ettei Minttu kääntyis perään... Toinen juttu on räksytys, mistä pitäs päästä eroon. Minttu ei ennen haukkunu juuri yhtään, no okei, ei se hauku onneks sisällä esim ovikellolle. Joskus saattaa räksyttää jos kuulee jotain mitä me ei kuulla. Haukahtaa kun haluaa ulos, se on hyvä, mut kun pääsee ulos niin ihan kauheaa räksytystä. Se on ärsyttävää, joskus menen suihkepullon kans perässä, mut ei sitä aina jaksa. Pitää varmaan vaan jaksaa mikäli päästä eroon pahasta tavasta.

Oon jo muokannu monta kertaa tätä tekstiä, onpahan samalla tullu siitä harjoitusta ja hyvinhän tää onnistuu puhelimellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti