sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Sunnuntai jälleen touhua täynnä

Aamusta suunnattiin Niinivaaran tekonurmelle Camillan jalkapallopeliin. Camilla ja joukkueen muita tyttöjä pääsivät vuotta vanhempien tyttöjen turnaukseen pelaamaan. Mintullekin sattui koirakavereita sinne niin ei tarvinnut koko aikaa vaan olla ja tylsistyä.

Sain tänään raparperia, jotka sitten istutin. Mulla on ollut yksi tosi ohutvartinen raparperi pihalla, ei siitä oo saanu kun pahan mielen kun sen antimista on jotain yrittänyt tehdä. Äiti oli saanut kaveriltaan oikein isoja, paksuvartisia raparperej ja toi niitä minullekin. Mun piti käydä ostamassa multaa ja hieman suurentaa niille paikkaa pihan perällä. Katotaan miten ne lähtee siinä kasvamaan, toivottavasti hyvin ja tuottavat minulle hyvää satoa. Tykkään leipoa raparperipiirakkaa ja tehdä kiisseliä.

Mintun kanssa lähdin agilityyn kun muut lähti Camillan toiseen peliin. Tänään rengas ja kepit olivat itsenäisinä harjoituspisteinä. Uutena tuli keinu ja valssia harjoiteltiin vielä. Lisäksi oli hyppy+pussi+hyppy ja ensimmäinen hyppy oli vinosti pussiin nähden. Olikin hyvä, että palkka tulikin vasta viimeisen hypyn jälkeen, kun Minttukin on tottunut siihen, että se on heti pussin jälkeen. Vauhti hidastui huomattavasti pussista tulon jälkeen, kuin ihmetellen missä palkka, mutta sain Mintun vielä hyppäämään viimeisenkin esteen yli, apuohjaajalla oli pallo palkkana odottamassa. Treenasin hieman lähtöjä erikseen, kiersin esteen ja palkkasin, hypin ja tein hämäyslähtöjä ja menin Mintun luo ja palkkasin, lisäksi vaan seisoin esteen takana ja kävin palkkaamassa. Näitä vois kyllä kotipihassa harjoitella enemmänkin, mutta tärkeetä minusta myös tuolla ns. "oikeassa" treeniympäristössä. Keinu jännitti vielä vähän Minttua, mutta ihan hyvin saatiin jo alkuun senkin harjoittelu. Valssia tehtiin hyppy+putki+hyppy-yhdistelmällä. Se oli meidän viimeinen piste ja ei mennyt niinkuin strömsössä. Meinasin jo turhautua ihan täysin itsekin kun Minttu lähti aluks koko ajan mun perään, sit hyppäs tosi laiskasti eikä suostunut menemään putkeen ollenkaan. Pikkusen piti pallon avulla nostattaa vireystilaa ja sainkin sit sen verran nostatettua, että muutaman kerran saatiin harjoiteltua pelkillä hypyillä se valssi. Ja sehän sujui sitten hyvin. Joo... mitäs tuosta, ei nyt jääny niin hyvä maku suuhun mutta ei kai se aina voikaan mennä ihan huipusti. Ilmakin oli aika hiostava ja Mintulla varmasti kuuma, ei ihme jos hieman väsähti loppua kohti. Kepeissä saatiin muutamia hyviä suorituksia ja rengas meni ihan ok, tosin tänään Minttu halus taas välillä mennä ali...

Illalla lähdettiin vielä Utran koulun kentälle jalkapalloilemaan. Camillan kaveri perheineen tuli sinne meidän kanssa. Tytöt harjoitteli potkuja, päällä pukkaamista, tehtiin viestirata ja kilpailtiin leikkimielisesti, me äidit intouduttiin harjoittelemaan reidellä pallon pompotusta, mun enkka on nyt 5 krt =) Lopuksi pelattiin pojat (isät ja Joona) vastaan tytöt (Camilla ja mie, toisen perheen äiti ja 2 tyttöä) ja vaikka tyttöjä oli yksi enemmän, niin tasapeli tuli. Olipas mukavaa touhuilua!








 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti