sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Jalkapalloa, koiranhoitoa ja kyläilyä

Tänään on ollut taas kaikenlaista puuhaa. Aamusta suunnattiin Camillan jalkapallopeleihin. Tosin ei jääty katsomaan kahta ensimmäistä peliä mutta kaksi viimeistä katsoin. Hävisivät nuoremmille  pojille kaikki pelinsä, mutta ei ne pojat silti pyörittäneet peliä vaan hienosti tytöt pelasivat. Jalkapalloilun jälkeen lähdin hakemaan kummipojan perheen koiraa hoitoon. Irlanninsetteri Hilla katsoi hieman epäuskoisena minua kun menin hakemaan, ikäänkuin ajatellen "tunnenks mä sut, miks sä tulit..." Siitäpä se sit ilostui ja lenkille ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Laitoin ihan kunnon lenkkivarusteet päälle kun ajattelin juosta Hillan kanssa. Kylläpä olikin aluksi kovat menohalut ja mulla oli ihan täysi työ pysyä perässä. Vauhti kyllä tasaantui sitten, mutta pakko oli välillä kävellä. Meinas taluttajalla loppua kunto kesken... Tuli tosi hyvä intervallilenkki! Kovin kauaa ei viitsinyt lenkittää koiraa kun päivä oli lämmin ja aurinkoinen. Kyllä se vaan on aika erilaista olla ison koiran kanssa lenkillä kuin pienen :)


Meillä koirat eivät juuri välittäneet toisistaan vaan touhusivat omiaan.
Vein Mintun kanssa Hillan kotiin ja matkalla oli selvää kuka johtaa letkaa :) Välillä kuitenkin pysähdyttiin yhdessä haistelemaan.Kun Hilla oli viety kotiin me lähdettiin mäykkyjen ja podengon luokse kyläilemään. Tarjolla oli perheen tytön 1v synttärikemujen kakkuja ja muita herkkuja. Hyvin maistui kaikki tarjottavat ja kotiinkin saatiin vielä viemisiksi Camillan lempparia :) Minttu ei nyt tänään ollut kovin innokkaalla leikkituulella, aluksi piti ihan ärähtää sille kun piti niin pahaa ääntä Kertulle. Kerttu oli vauhdissaan ja Minttu ei tainnut nauttia pikkuisista naskalihampaista. Mekin saatiin osamme pusuista ja rauhoittuihan se pienikin loppua kohden. Kuvien ottaminen oli aika vaikeaa kun Kerttu oli niin nopea liikkeissään, mutta tässä muutama.

Tämä on ensimmäinen postaus uudella puhelimella, Samsung galaxy s2 plus. Lumian tehtyä totaalitiltin ja saatuani huollosta uuden tilalle, totesin että haluankin vaihtaa puhelinta. Ihan hyvä tuuri kun vein huoltoon pinkin lumia 800 ja tilalle sain ihan uuden ja paremman mallin lumian  900, mustan tosin. Lainapuhelimessa oli android-käyttöjärjestelmä ja tykästyin siihen. Yksi syy oli myös tämä blogin kirjoittamisen mahdollisuus kuvineen kännykällä. Lumian ostin melkein tasan vuosi sitten ja silloinkin oli päättänyt ostaa Samsungin, mutta minut vakuutettiin Lumiasta ja niin sen ostin. Tykkäsin lumia 800 paljon, mutta 2x huollossa alle vuoden sisällä... Tais mulle sattua maanantaimalli. Olen tykännyt tosi paljon uudesta puhelimesta ja uuden vanhan lumian sai mies oman käyttöönsä, niinkuin monesti ennenkin minun vanhan luurin :D Lapsetkin päivitettiin nykyaikaan uusien Samsungin kosketusnäytöllisten puhelimien myötä. Joonan vanhan puhelimen näppäimistö ei toiminut kunnolla enää kun se jäi vesisateeseen. Camillan vanha puhelin taas kuulemma katkoi itsekseen puheluita. Nyt vaan uusia puhelimia pitää kohdella kuin kukkia kämmenellä ja tuntuisi olevan mieluisia molemmille, ehkä jo liiankin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti