torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesälomareissu ja hauva-vauva-kavereita

Mintulla on ollut viime aikoina ollut leikkikaveria hieman useammin. Miehen veli oli käymässä muutaman viikon puolisonsa ja heidän koira-vauvansa kanssa. Pääasiassa asuivat anopilla, mutta olivat meillä melkein joka päivä ja sitten meidän kesälomanreissun ajan asuivat meillä ja hoitivat Minttua. Meidän lomareissu kesti 3 päivää ja 2 yötä, käytiin Pohjanmaalla Seinäjoella, Powerparkissa huvittelemassa ja tietysty Tuurissa Keskisen kyläkaupassa. Powerpark oli tosi kiva ja siisti paikka. Jännää et keskellä peltoja on sellainen huvipuisto. Ei vaan meinaa itsellä maha enää kestää noita laitteita. Heti ensimmäisenä mentiin mustekalaan ja niin lähellä ei ole ennen ollut laatan lentäminen kuin nyt. Jotain ihan kauheeta, mut kyllä se olo siitä parantui salmiakin voimalla ja monessa laitteessa käytiin. Camilla pääsi jo kaikkiin laitteisiin ja uskaltautui yhteen pää alaspäin menevään laitteeseen. Vuoristorata oli Powerparkin parasta antia, koko puuvuoristorata kauheeta vauhtia alusta loppuun, ihan huikeeta kyytiä. Ei oo Linnanmäen vuoristorata mitään tuohon verrattuna =) Puhelinkin tilttas matkan aikana, meni vaan pimeeks eikä lähteny latauksesta huolimatta käyntiin. Nyt on huollossa ja odotellaan... Matkakuvat meni sinne puhelimen mukana, mutta onneks ehdin facebookiin laittaa muutaman kuvan, niin jäi jotain muistoa kuvien muodossa.

Maailmanpyörässä

Röllikylässä
Mintulla oli mennyt kotona kaikki tosi hyvin reissumme ajan. Oli jopa lenkillekin lähtenyt Topin ja taluttajien kanssa, mitä epäilin hieman kun välillä on niin huono lenkkeilemään eikä meinais miehenkään kanssa lähteä. Ruoka oli maistunut ja nukkunutkin oli hoitajien keskellä yöt =) Hieno juttu. Topilla ja Mintulla on leikit sujuneet tosi hienosti, Minttua alkoi välillä jopa ärsyttää kun Topi oli koko ajan yrittämässä leikkiä (ei hetkenkään rauhaa...). Mintulle sattui juoksu tähän saumaan ja Topihan juoksi perässä haistellen ja välillä selkäänkin nousten. Topia kiinnosti aina juuri Mintulla oleva lelu tai luu (ja sen kyllä sitten kuuli kun vieressä komensi) eikä Minttua haitannut vaikka Topi joskus kävi luun nappaamassa suusta kesken kaiken. Usein Minttu kävi sen kyllä sitten takaisin hakemassa. Leikki oli kyllä välillä aika kamalan kuuloista, ihan kuin olisivat toisiaan vähintäänkin teurastaneet... Tässä muutama kuva Mintusta ja Topista.


Joskus söivät omia luitaan vaikka useimmiten Topi olis halunnu just sen mikä Mintulla on.

"Mäkin kyllä tykkäisin tollasesta luusta..."

"Voisitko ystävällisesti antaa sen mulle?!"

Eilen saatiin sitten odotettuja vieraita kun Kerttu, pieni karkeakarvainen portugalin podengo tuli käymään, mäykyt eivät tällä vierailulla olleet mukana. Topin jälkeen en osannut odottaa pienempää tapausta tulevaksi ja yllätyinkin kuinka pieni Kerttu vielä oli. Aivan älyttömän suloinen ja ihana pieni tyttö, niin kaunis! Lainapuhelimella (kuvanlaatu ei paras mahdollinen eikä tee oikeutta tälle suloisuudelle) räpsin joitakin kuvia lapsille näytettäväksi ja tänne laitettavaksi, tosin tiedän että lapset haluavat heti kun mahdollista nähdä Kertun ihan livenä. Minttu oli ensin vähän ihmeissään kun toinen oli niin pieni ja haukkui ihmetellen, mutta kyllä sitten kivat leikit saivat aikaiseksi. Varmasti vielä monet kerrat juoksevat ja telmivät yhdessä =) Olin niin iloinen kuinka hienosti Minttu suhtautui pieneen kaveriin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti