keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hellepäivästä huolimatta treenattiin, mutta myös uitiin!

Aamusta kävin Camillan kanssa asioilla, Camilla lähtee huomenna pelireissuun Ruotsiin (Piteå) ja sinne piti mm. evästä hankkia. Sitten kotiin pikaisesti syömään ja kuntosalille. Tein pikaisen treenin ja sitten mulla olikin omaohjaajan kanssa sovittu uuden saliohjelman teko. Taas uutta tiedossa, aika kivaa! Tuskin maltan odottaa!

Oltiin sovittu Hannan ja mäykkyjen kanssa treffit Pärnävaaran hallille iltapäiväksi. Hieman kyllä odotellessa ajattelin, että mitähän tästä tulee kun on niin kuuma. Hallissakin sisällä oli aika lämmin ja hiki virtasi ilman että juuri mitään tekikään. No, Mintulla oli ainakin aluksi intoa, loppu kohti hieman jo väsähti eikä ihmekään. Treenailtiin vaan sellaisia lyhyitä pätkiä ja välillä sit taukoa. 6kpl keppejä ilman ohjureita ja Minttuhan meni ne ihan sikahienosti! Olin niin yllättynyt ja ylpeä! Sit treenailin takaakiertoa ja välistä vetoa kolmen esteen sarjalla. Lisäksi hieman puomia, keinua ja putkeakin. Eipä oikeastaan haitannut kun treeni jäi hieman lyhyemmäksi, pääasia että kosketus ns. "tatsi" hommaan säilyy kun alkeiskurssi loppui. Camilla lähti mukaan, halusi keppihevosella hyppiä ja nähdä mäykyt. Eipä jaksanut juurikaan hypellä kepparilla, sen verran helpolla hiki irtosi. Odotellessa treenikavereita Camilla käväisi hallin takana olevassa metsässä, mikä menee aika jyrkästi alas. Minttu ihmetteli, että mihin se oikein hävis?! Kuva alla =)  


Minne se Camilla hävis?!


Treenien jälkeen oli pakko päästä vilvoittelemaan. Lähdettiin joelle hyväksi havaittuun paikkaan uimaan. Minttu ei ole ennen uskaltautunut uimaan rannasta käsin itse, muttä tänään muistin ottaa kelluvan pallon mukaan + nakit. Koirastahan kuoriutui vallan vesipeto. Pallon perässä koko ajan. Aluksi ei meinannut saada otetta pallosta, kun ei uskaltanut antaa kuonon mennä veden alle. Mutta kun muutaman yrityksen kautta onnistui, sen jälkeen Minttua ei pidellyt enää mikään! Olisi jaksanut vaikka kuinka kauan, vaikkakin välillä jätti pallon hakematta kun meni liian kauas... tai ehkä se vaan tuli se tunne koiralle, että nyt jos menen vielä kauemmaksi, en jaksakaan uida rantaan...

Uimassa

Pallon pyydystäminen


Välillä jäi pallo hakematta

Märkä karva, kuin föönillä olisi puhallettu ;)Illalla käytiin vielä katsastamassa miehen veljen koiranpentu, kääpiösnautseri Topi. Tulivat Espoosta kesälomalle tänne. Ihan lelukoirahan se oli, niin pieni ja pehmeä ja suloinen! Koiria ei voinut päästää irti, hihnat koko ajan solmussa kun piti hieman kisailla. Ihan kivasti meni ensitapaaminen, Topi haastoi Minttua leikkiin ja pienen ärinän seurauksena Topi aina alistui isomman edessä. Tästä se tutustuminen alkaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti