sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Juhlat ja treenit

Aamupäivä vietettiin miehen kummitytön rippijuhlissa. Konfirmaatio oli ev.lut. kirkossa ja jatkot heillä kotona. Ilma suosi juhlijoita, oli lämmintä ja aurinkoista. Oikein mukavat juhlat ja niin kaunis tyttö.

Mintun kans päästiin vielä agilitytreeneihin. Tänään treenattiin normaalista poiketen tuntia myöhemmin kun hallilla oli toko-kisat. Meillä meni rataa laittaessa aika kivasti aikaa alusta, olisihan se joskus kiva tulla valmiiseen niinkuin kakkosryhmä aina saa tulla. No, itse sai toivoa ryhmää ja onpahan pikkujumppa aluksi. Meinaa vaan koirat hermostua odottamiseen, Minttu ainakin haluais heti päästä hommiin. Toisen kurssilaisen kanssa juteltiinkin tästä että koira väsähtää jo ennen aikojaan kun pitää haukkua niin kovin aluksi. Hienosti Minttu kuitenkin odottaa, välillä tulee haukkukohtauksia. Kävin välillä palkkaamassa kun niin hienosti odotti. Loppua kohti alkoi jo kärsivällisyys loppua ja kun piti rataan tutustua niin ei meinannut tulla mitään.

Halli jaettiin puoliksi leveyssuunnassa ja tehtiin kaksi eri rataa. Toisella puolella hyppy -hyppy-putki-putki-hyppy-pituushyppy-putki-puomi. Toisella puolella 5xhyppy-pituushyppy-putki-hyppy. Mie kyllä yritän piirtää nää radat kunhan vaan saan aikaiseksi...

Tuo ensimmäinen rata meni ekalla kerralla ihan nappiin. Toisella ja kolmannella kerralla karkaa ekan putken jälkeen kun perään, mut saatiin me sit edettyä siitä. Tosin puomin lopussa oli vaikeuksia, Minttu lähti takas puomille eikä kuunnellut minua yhtään. Meidän pitää siis harjoitella sitä, että kontaktilla ollaan kunnes annan vapautumiskäskyn. Tähän asti se on ollut tule, mutta ehkä mennään olisi parempi ja kuvaavampi sana. No, katotaan.

Toista rataa päästiin tekemään ihan lopussa vasta ja se meni alussa ihan pieleen. Minttu ei kuunnellut eikä seurannut mua yhtään ekan hypyn jälkeen vaan lähti omin luvin koti putkea. Yhden kerran jäi sinne sisälle ja meinannut tulla pois, piti jo apuohjaajan heilutella keskeltä että koira tulis pois. Mikä lie siellä kiinnostanut. Oli loppuun laitettu pieni testaus, putkeen pitikin mennä totutusta poiketen loppupäästäs sisään. Np, lopulta saatiin se loppuosa meneään ihan ok.

Tarkoitus oli että lopuksi oltais menty ne kaksi rataa yhdistettynä ratana, mutta aika tuli vastaan ja kakkosryhmä teki tuloaan omalle vuorille, joten harmi kun ei ehditty. Tosin, Minttu osoitti jo ettei ehkä olis jaksanutkaan enää keskittyä. Mut silti harmitti.

Ulkona oli itsenäisinä treenipisteinä rengas ja kepit. Rengas menee hienosti ja kepeissä nyt ei mitään normaalista poikkeavaa. Välillä jostain ali tai yli lopussa, mutta myös onnistuneita suorituksia. Kävin loppupuolella vielä 3 hyppyestettä ja laitoin vierekkäin, halusin kokeilla takaakiertoa ja välistävetoa mitä silloin kerran kokeiltiin. Meni ja ei mennyt, harjoitusta lisää! Onneksi me saatiin treenata hyvässä säässä, alkoi nimittäin sataa kovasti ja ukkostaa. Minttua ei ukkonen paljoa haittaa, hyvä niin!

Ens viikolla tiistaina ja sunnuntaina vielä treenit, sit olis alkeiskurssi käytynä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti