keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Niiston harjoittelua

Sunnuntain treeneissä oli aiheena niiston harjoittelu. Periaate hyvinkin selkeä, mutta toteutuksessa meinaa jäädä vajaaksi... pitää reilusti vetää kädellä koira esteen takaa, vähän niin kuin vedettäisi koira nenästä esteen yli. Pitää vaan rohkeasti ulottaa kättä esteen yli, tais olla meillä kaikilla hieman sitä (ainakin aluksi) ettei tarpeeksi pitkälle viety.

Rata oli aika helppo ja looginen, tosi kiva. Mentiin kahdessa pätkässä. Ihanaa, kun Mintulla ei ole pelkoa minkään esteen suorittamiseen, vaan menee kaikki tosi kivasti. Ekalla pätkällä muuten meni kaikki hyvin, mutta viimeisellä putkella meni väärästä päästä sisään. Oli tarkoitus mennä kauemmasta sisään ja lähemmästä ulos, niin Minttuhan meni mun selän takaa lähemmästä tietenkin sisään. Nooh, uudelleen ja jäin odottamaan Minttua hieman lähemmäs ja menin itse rinnalla ja saatiin onnistumaan. Putken jälkeen jatkettiin sitten kepeille ja tosi hyvin Minttu haki kepit. Toinen niisto tuli keppien jälkeen hypylle ja viimeinen radan loppupuolella.

Hiihtoloman kunniaksi ehdin myös vapaavuorolle maanantaina treenaamaan. Käytiin n. 30 minuutin pätkä treenaamassa. Rata oli tuttu, niin ei tarvinnut siihen tutustua vaan pääsi heti tekemään. Sujuikin tosi hienosti, toki virheitäkin tuli, mutta saatiin koko 22 esteen rata yhden kerran tehtyä kokonaan, JEI! Kuitenkin yritän pieniä pätkiä kerrallaan tehdä ja sitten palkka, että into säilyisi. Minttu kun kuitenkin väsähtää niin nopeasti vaikka onkin aina alussa ihan täpinöissään ja tärisee innosta. Yrittää joskus hampaita käyttämällä päästä häkistä pois. Oman kangashäkin tuominen treeneihin on ollut meille oikein mainio ratkaisu, muuten Minttu haukkuisi koko ajan. Nyt joutuu odottaan siellä ja yleensä odottaakin tosi hienosti, joskus haukkuu, mutta  kun laittaa kankaan eteen ettei näe, niin paremmin menee. Näpsin kuviakin hallilta.

Joko kohta mennään?

Ai nakkia ois...

Millon saa lähteä?!

Putkesta vauhdilla ulos, ei puhelimen kamera ihan pysy mukana....

Keinussa hieman varoen alas

Kontaktilla hienosti pysyy (ainakin tämän kuvan ottamisen ajan...)  :)

Vinkulelu on mieluinen palkka

Tätähän voi vaikka jäädä vähän pureskelemaan...Ehkä kuitenkin ottaisin sitä nakkia mieluummin...Mitäs me tässä välillä oikein huilitaan?Hyvä treeni, parempi mieli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti