tiistai 13. toukokuuta 2014

Monen viikon treeneistä yhteiskooste

Treeneistä oon jotain pientä aina aloittanut kirjoittamaan, mutta koska en ole saanut kerta kaikkiaan remontin keskellä aikaiseksi lopetella niitä aloituksia, niin tässä nyt yhteiskoosteena viime viikkojen treeneistä jotain pientä.

Ei oltu eräänä sunnuntaina omissa treeneissä kun tiesin, että maanantaina on mahdollisuus töitten jälkeen päästä hallille. Herätys oli maanantai-aamuna klo 4.40 kun työt alkoi 5.45. Camilla lähti mukaan hallille keppihevosen kanssa ajatuksenaan hyppiä esteitä. Mie hyödynsin heti tilaisuutta ja pyysin Camillaa kuvaamaan videolle meidän suorituksia. Onneks rata oli helppo ja nopeesti katoin sen läpi. Tein ensin alkupätkää muutaman kerran ja sit loppupätkää ja kerrankin pitihän sitä kokeilla koko ratakin useampaan kertaan. Tänään kyllä treenit luisti hyvin ja Minttu teki hyvällä sykkeellä. Oli oikein onnistunut olo treenien jälkeen.

Kohta mennään :)
Eikö tästä kontaktista tuu jo palkkaa?! Hau, hau!!!
En taidakaan tuoda palloa sulle, hähää!

Minttu piileksii putkessa pallon kanssa...
Sitten vielä videota. Kauheta katsoa omia virheitä, mut niistä kyllä oppii. Meinas tulla muistivirhe ja meinasin unohtaa muurin, mut sain korjattua ja Minttu teki ihan oikein. Puomilla sikahyvä kontakti ja kepit meni tosi hyvin, samoin keinu. Eipä tässä pätkässä koira kyllä tee mitään väärin, mie teen turhia nykimisiä ja ohjaan sanallisesti aika paljon (varmaan turhaan jo tässä vaiheessa...) ja vauhtiahan koiralla sais olla hieman enemmän vielä.

Muoks. videon lisääminen ei onnistunut, kokeilen myöhemmin...Yhden treenin aiheena oli hyppyrata. Kylläpä rataantutustumiseen menikin aikaa ja vielä katsottiin yhdessä joitakin kohtia. Jokainen sai kertoa vuorollaan miten ohjaisi ja sitten katsottiin mitä eri vaihtoehtoja olisi niissä kohdissa. Käännöksiä oli paljon ja esteitten kiertämistä kun olivat lähekkäin. Aluksi tuntui, ettei millään voi  muistaa, mutta kyllä sitä vaan sai kuitenkin painettua mieleensä. Tehtiin kahdessa osassa, ensin alku ja sitten loppupätkä. Meilläpä ei oikeastaan ollut mitään ihmeempää, yllättävän hyvin Minttu meni. Lähinnä kiinnitettiin huomiota, että tehtiin pienissä osissa ja lelupalkkaa Mintulle jotta vauhti saatiin pysymään hyvänä.


Käytiin tiistain koulutusryhmän treeneissä, missä aiheena oli kisanomainen harjoitus, pyrkimyksenä saada 0-rata. Jokaisella kellosta katsottuna tietty aika tehdä rataa ja virheestä pillin puhallus ja tekemään alusta. Kyllähän niitä virheitä tuli, mutta myös onnistumisia.


Harjoiteltiin yksissä treeneissä leijeröintiä. LEIJERÖINTI:  Esteen ja ohjauksen välissä on ylimääräinen este, eli ohjataan kauempaa niin että väliin jää este jolle ei kuulu mennä. 

Sain treenistä videopätkän ja se puhukoon puolestaan siitä, millainen rata oli ja mitä tehtiin. Meidän kouluttaja ei ollu tänään, mutta hyvin me saatiin treenattua keskenämme ja autettua toinen toistamme. Hidastahan tuo meidän meno on, mutta ehtiipähän ohjaaja miettiä rauhassa kuvioita.

Muoks. videon lisääminen ei onnistunut :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti