perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantai

Tänään on ollut kyllä mukava päivä ja aivan loistava keväinen sää. Aloitin aamun salitreenillä, kevyt viikko on käynnissä ja treeni sen mukaista. Pidemmillä sarjoilla, kevyemmillä painoilla. Hyvin saa kyllä tuntumaan näinkin. Alkulämmittelyn tein pitkästä aikaa juoksumatolla, 20 min. Yleensä meen aina crosstraineriin polkemaan, 5-7 min keskimäärin lämmittely, sit on jo pakko päästä "tositoimiin". Mut tuo juoksumatto on siitä ihmeellinen, ettei meinaa malttaa lopettaa juoksemista. Onneksi tiet alkaa olla sulia ja kohta voi suunnata ulos juoksemaan =)

Käytiin sitten elokuvissa katsomassa Rölli ja kultainen avain. Jotain erityistä Joonalle, kun sisko on mummin ja ukin kanssa Kanarian saarilla...

Sitten mikä mukavinta, ehdittiin ulkoilla ihanassa säässä. Käveltiin lämppärin mäelle ja Joona laski liukurilla ja Minttu teki mäkijuoksutreenejä =) Tuli samalla testattua, et kun Minttu on irti ja näkee toisia koiria, ei korvat ota vastaan yhtään mun huutoa. Samoin haastoi leikkiin toisia mäenlaskijoita ja ei kuunnellut yhtään vaikka yritin komentaa tulemaan luokse. Tätä pitäisi siis harjoitella, mutta miten... Kylläpä meillä oli mukavaa!

Kokeilenpa tähän vielä laittaa videonpätkän kuvien lisäksi.




1 kommentti:

  1. Hyvää pääsiäistä teille! :) Tänään oli kyllä aivan upea ilma, niin lämmin auringonpaiste jo!

    VastaaPoista