sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntain touhuilut


Aamu alkoi herätyskellon soidessa 6.30. Yö meni jotenkin hieman levottomasti, Minttu herätti jossain vaiheessa halutessaan ulos. Sami oli tullut johonkin aikaan enkä ole edes kuullut sitä vaikka yleensä aina herään kun Minttu haukahtaa ja juoksee vastaan. Camillalla oli lähtö jalkapallon futsal-turnaukseen Siilinjärvelle klo 8, joten pakkaamiset ja aamupala, kaveri kyytiin ja tytöt linja-autoon. Siitä suuntasin suoraan salille. Treeni kulki yllättävän hyvin eikä mitään väsymystä ollut havaittavissa eilisen lumikenkäilyn johdosta. Treenin lopuksi piti sitten vielä kokeilla leuanvetoa ja enkat tuli, 5 kertaa jaksoin itseni vetää ylös, jes! Toisessa sarjassa nousi 3 kertaa ja sit treeni oli paketissa. Leuanvedot ei kuulu mun treeniohjelmaan, mutta on kiva kokeilla välillä montako nousee. Nappasinpa muutaman kuvankin peilin ohi kulkiessani. Treenatessa en jaksa kuvia ottaa. Toisten blogeista on kyllä hauska niitä katsoa, eihän sitä tiiä jos joskus innostuiskin.



Salilta kotiin suihkuun ja syömään. Sit koira autoon ja nokka kohti Pärnävaaran hallia. Siellä oli Joan järjestämä Match Show. Camillaa hieman harmitti, kun oli pelireissu eikä päässyt mukaan. Samoin Joona olis halunnu mukaan, mut olis kyllä kyllästynyt ja kylmänyt siellä. Hallissa oli aika kylmä, mut ulkona aurinko lämmitti ihanasti. Kehässä meni minusta aika kivasti, Minttu on selkeesti kehittynyt. Kylmyys meinaa hieman tärisyttää, mutta ehkä se ei haittaa. Hampaitten katsominen ei mennyt aluksi niinkuin oppikirjassa, piti hieman taistella vastaan, mutta lopulta sekin sujui tosi nätisti. Saatiin punainen nauha! Punaisten kehässä sitten ei sijoituttu, mutta jälleen voi olla tyytyväinen koiran suoritukseen! Näin ihanan kuvan sai valokuvaaja Mintusta napattua <3 !



Loppuilta menikin sitten kotosalla. Mintun kans käytiin pieni lenkki ja testailin muutaman kerran paikallaoloa 30 sekunnin ajan. Yhden kerran Minttu tuli ilman pyytämistä, mutta kolme kertaa onnistui. Jätin siis koiran seisomaan ja kävelin itse vähän matkan päähän, katsoin kellosta 30sek. ajan ja sitten pyysin luokse. Tätä harjoitellaan, kun ollaan ilmoittauduttu Poksin agilityn alkeiskurssille ja hallittavuustestissä tämä testataan. Ensin pitää läpäistä hallittavuustesti ennenkuin pääsee kurssin aloittamaan. Siitäpä sitten lisää aikanaan.

Iltalenkillä ihastelin revontulia, mutta harmikseni ei niistä kunnon kuvia saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti