sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikonloppu yhtä juhlaa

Lauantaina juhlittiin hieman etukäteen Joonan synttäreitä. Lempparipuuhaani kun sain leipoa ja kokeilinkin uusia reseptejä. Hyviä oli kaikki syömiset ja kehujakin tuli.







Laitoin ensin kakkuun 6 kynttilää eikä siinä ollut mitään outoa. Valokuvat otettiin ja kynttilät puhallettiin, mutta onneksi kummipoika oli tarkka ja huomautti, että kynttilöitä pitäisi kyllä olla 7 ;) Sankarilla riitti kokoamista kun sai lahjaksi monta uutta legoa. Oikea synttäripäivä on viimeinen päivä maaliskuuta, mut juhlittiin jo nyt koska Camilla lähtee mummin ja ukin kanssa Kanarialle viikoksi ensi tiistaina eikä ole kotona oikeana päivänä.

Sunnuntaina  käytiin aamusta luistelemassa pitkästä aikaa. Oli mainio ulkoilusää ja käytiin Mintun kans pitkä lenkki kävelemässä. Odotetusti meillä oli Mintun kans hallittavuustesti, jonka läpäisemällä pääsee Poksin agilityn alkeiskurssille. Testi koostui luoksepäästävyydestä, seuraaminen hihnassa ja irti, paikallaanolo 30sek ja luoksetulo. Meitä oli 4 koirakkoa testissä. Kyllä mua hiukan jännitti, mut tiesin et eiköhän se ihan hyvin mene. Kaikki muut meni oikein nappiin, paitsi paikallaanolo. Sitä sai onneks yrittää 2 kertaa, koska ekalla kerralla Minttu ei pysyny vaan lähti omin luvin tulemaan mua kohti aika loppuvaiheessa. Jätin istumaan koska paikkamakuut ei oo olleet ollenkaan vahvoja ja tässä ei sitä vaadittukaan. Toisella yrityksellä kävi itse makuulle jossain vaiheessa. Olin niin iloinen kun sanottiin että läpi meni ja tervetuloa kurssille. Kurssi alkaa ens kuussa. Ei malttais odottaa! Lisäksi mielen saa iloiseksi kevät =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti