sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Match show

Käytiin PK:n pystykorvakerhon järjestämässä Match showssa Pärnävaaralla Joan hallilla. Kylläpä olikin kylmä kun hallin molemmat ovet oli koko ajan auki... Todettiin Camillan kanssa että tämä harrastus on huomattavasti kivempää kesällä. No, käytiin välillä autossa lämmittelemässä.

Camilla osallistui lapsi ja koira-luokkaan. Osallistujia oli 5 kpl. Tällä kertaa ei sijoitettu ketään mihinkään järjestykseen vaan kaikki osallistujat palkittiin. Joskus aikaisemmin on tämäkin luokka laitettu paremmuusjärjestykseen. Hienosti meni tänään yhteistyö. Huvitti, kun Minttu huomasi minut kentän ulkopuolella ja tuijotti herkeämättä varmaan minuutin minua ihan kuin ihmetellen että mites sinä olet siellä ja minä täällä, mamin koira =)

Me oltiin sitten junnuluokassa. Saatiin pariksi toinen russeli, joka oli sileäkarvainen ja pienempi kuin Minttu, myös paljon arempi. Ei oikein päästänyt tuomaria lähelleen tutkimaan. Minttu jaksoi seisoa niin hienosti että olin tosi ylpeä, vaikka olikin kylmä ja tärisytti. Meidän namikädestä luopumis-harjoitukset ovat vaikuttaneet myös tähän. Minttu ei juurikaan yrittänyt minun kättä ja namia tavoitella vaan hienosti seisoa ja odotti. Liikkeessä Minttu kulkee aina tosi nätisti vierellä minua katsoen. Saatiin punainen nauha ja olin siitä tosi iloinen. Meinas tulla kiire punaisten yhteisarvosteluun kun se olikin ennen sinisiä ja olin ajatellut että siniset menee ensin. Siinä ei sit kuitenkaan sijoituttu, mutta Minttu seisoi maltillisesti jälleen pitkän ajan. Olen niin ylpeä Mintusta! Meitä oli tosi paljon, tais olla 11 koiraa ja kun tuomari laittoi meidät kaikki yhtäaikaa liikkeelle, niin en tiiä miten sai arvosteltua kun tuli joutui pysähtelemään ahtaiden välien takia. Taisi olla tämän tuomarin ensimmäinen kerta tuomaroida kun yleensä kaikissa aikaisemmissa mätsäreissä on ensin sanottu kiitokset niille, jotka eivät sijoitu ja laitettu kehästä pois. Tällä kertaa antoi heti ruusukkeet neljälle parhaalle ja sitten vielä piti nekin uudestaan pyytää kehään kun hän ei ollut tajunnut että pitää jo siinä laittaa paremmuusjärjestykseen. Toisaalta siis ihan turhaan seisotettiin muita koiria, mutta harjoituksen kannalta tietty ihan ok. Monesti aikaisemmin on myös koiria laitettu koonsa mukaan hieman järjestykseen ja vaikka ensin otettu isommat ja sitten pienemmät vertailuun. Nooh, mitäs minä näistä ymmärrän, luulisi vain että olisi helpompi arvostellakin kun kerralla ei olisi niin montaa koiraa.

Camillan luokkakaverin äiti oli myös junnuluokassa ja sinisten yhteisvertailussa saivat 1.sijan. Jäivät vielä sinne odottelemaan BIS-kehää kun lähdettin. Jos ei olis ollu kylmä niin oltais jääty katsomaan. Olivat voittaneet sitten sen luokan, hienoa! Camilla oli nimittäin voittanut arvonnassa koiranruokasäkin, jonka onneksi olivat antaneet mukaan heille ja toivat sen meille. Royal Caninin penturuokaa keskikokoisille pennuille 10kg säkki. Mukaan sai ottaa vielä lähtiessään putkiluun eli ihan kannattava reissu kaikin puolin =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti