sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tänä sunnuntaina ei tekeminen loppunut

Tälle sunnuntaille oli paljon tekemistä. Aamu aloitettiin perinteisesti luistelun parissa. Ei ollut taaskaan kovin montaa luistelijaa meidän lisäksemme.

Tämä kuva yhdeltä aikaisemmalta kerralta kun hallissa oltiin vain me ja anoppi =)


Käytiin kotona syömässä ja suunnattiin Joonan judon talviriehaan Lykynlammelle. Lapset laski pulkalla ja liukureilla, mutta ei ole Lykynlammen laskumäet kovin hyvät. Toinen mäki vaarallisen jyrkkä kuoppineen ja hyppyreineen, pahan näköisesti toisten lapset siellä lensivät laskuvälineidensä kyydistä.Toinen mäki loivempi ja reunassa kun pysyi niin ihan ok, tosi kuoppainen keskeltä. Yhden mäen laskin Camillan kans ja senkin lopetin kesken kun niin hyppivä kyyti. Pääasia että lapsilla oli mukavaa ja jaksoivat monta mäkeä laskea. Mäkien nousut vaan meinas hapottaa jalkoja, sen verran eilinen salitreeni ja spinning tuntui vielä. Paistettiin laavulla makkarat ja maistuikin ulkona hyvältä.

Lykynlammen pitkät rappuset oli pakko kiivetä ylös. Oli kyllä paikka paikoin lunta niin reilusti että oli huono, mutta ylös asti päästiin ja pyllymäkeä laskettiin alas. Vauhti kiihtyi aika kovaksi, melkein kuin olisi pystysuoraa laskenut. Mie jo fiilistelin ajatusta siitä, että kesällä sit juoksemaan noita portaita ylös :DKotiin taas käymään, päiväkahvit kera raparperipiirakan, jota mulla on tehny pitkään mieli. Aamulla sit tein murotaikinapohjaan ja kyllä oli tosi hyvää.Mintun kans käytiin lenkillä. Yritän päivittän käydä yhden pidemmän lenkin, mutta aina koira ei ole yhteistyöhaluinen, ihme otus. Tänäänkin halusi kotiin nopeammin kuin minä, mut saatiin tehtyä kuitenkin aika kiva lenkki.Seuraavaksi Camillaa viemään harjoituksiin Areenalle. Samalla sit Josban peliä jäätiin Joonan kans kattoo ja Camilla tuli harjoitusten jälkeen myös. Ei ollu kyllä Josban juhlaa tänään.Tähän onkin hyvä laittaa lasten joskus aikaisemmin tekemät piirustukset Josban pelistä =)1 kommentti:

  1. Meillä oli opiskelujen tiimoilta suunnistusta Lykynlammella viime syksynä, ja siinä itekin mietin että pitäisköhän kesällä käydä vähän noita rappuja reippailemassa.. Vois kyllä tosiaan saada hyvän treenin siinä! :D

    Kiva kun siekin pidät blogia, liityin oitis lukijaksi :) Nähdään taas salilla!

    VastaaPoista