tiistai 13. elokuuta 2013

Koulun aloitus ja treenit

Tänään meidän perheen pienin aloitti koulutaipaleensa. Joona tuumi eilen illalla ettei jännitä yhtään, kuitenkin samaan hengenvetoon tuumasi, että ehkä kuitenkin vähän jännittää. Aamulla oli innoisaan lähdössä eikä kyllä jännitystä ollut havaittavissa. Äidillä kylläkin jännitys nousi kummasti matkan varrella. Saatoin aamulla Joonan kouluun ja matkalla seuraamme liittyi kummipoikani äitinsä kanssa. Koululla kokoonnuttiin ensin liikuntasaliin missä oppilaat jaettiin luokkiin tai kotiryhmistä puhuttiin. Joonan kotiryhmä 1B. Jatkossa oppilaita jaetaan taitotasojen mukaan ryhmiin. Koulua oli tänään 9-12. Ehdin käydä salilla hyvin siinä välissä ja huvitti kun kaksi muutakin tuttua äitiä oli salilla poikiensa mentyä kouluun. Treenien suhteen onkin kevyt vko menossa. Menin Mintun kanssa Joonaa vastaan ja lähdimme kummipojan luokse kyläilemään. Koulussa oli ollut kivaa ja opettajakin oli mukava. Kasvissosekeitto ei ollut oikein maistunut. Joona valitsi pulpettipaikan eturivistä opettajan pöydän edestä, siitä kuulee parhaiten ;)
Minttu ei oikein ole innostunut viime aikoina Hillan kanssa leikkimisestä vaan pötköttelee mielellään sohvalla mun kanssa. Hilla käy välillä ihmettelemässä ja kyselemässä ollaanks kavereita :) o
Päästiin yllättäen treenaamaan hallille tänään kun Hanna kyseli meitä mukaan. No eipä paljon ole treeneistä kertomista. Innolla Minttu aloitti mutta sitten hiipui kiinnostus. Hanna antoikin vinkkiä, että kokeilla treenata pieniä pätkiä ja viedä autoon välillä odottamaan. Miks mie en oo aikaisemmin sitä keksiny vaikka just tokossakin tehtiin niin kun tiiän että innostus hiipuu... No, koko ajan opitaan lisää. Välillä koetin vahvistaa tokon perusasentoa mutta turhautumista siinäkin ohjaajalla... Kun vaihdan namit toiseen käteen eli oikeaan Minttu tulee poikittain mun eteen eli perusasento on sidoksissa siihen missä namut on. Joo, pitäs tehotreenata nyt monella tapaa tuota perusasentoa. Lopussa kokeiltiin keppejä mennä hieman meille uudella tavalla, kuva alla.


Illalla sit pötköteltiin sohvalla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti