sunnuntai 4. elokuuta 2013

Match show

Tänään oli Joan järjestämä mätsäri Pärnävaaralla. Sää oli aurinkoinen ja todella lämmin. Liekö kuumuudella ollut syytä siihen, ettei osanottajia ollut kauhean paljon. Minusta se oli vaan mukavaa, nopeammin oma vuoro eikä niin paljoa odottelua. Meitä vastassa oli brasilianterrieri ja vaikka Minttu suoriutui kehässä hienosti, saatiin sininen nauha. Nuorten luokan sinisten kehässä oli 5 osanottajaa ja sijoituttiin kolmansiksi :D Olin jälleen todellä tyytyväinen Mintun suorituksen. Tänään seisominen onnistui tosi hyvin ja maltillisesti. Jos jotain parannettavaa niin liikkeessä saisi pitää päätänsä paremmin ylhäällä. Ei kyllä ikinä ennen ole 40 minuutissa homma ollut ohi. Jäätiin vielä katsomaan muut kehät loppuun ja koko mätsärin paras koira irlanninsetteri ansaitsi kyllä voittonsa, hieno koira. Himmikin oli harjoittelemassa kehässä ja me kokeltiin Himmin kehässäoloaikana mäykkyjen kevytboksia. Olen ajatellut ostaa Mintullekin sellaisen, netissä olisi nyt tarjouksessa ja siksi mittailin boksia. Himmin oma oli aika passelin kokoinen Mintullekin.

Minttu sai palkinnoksi vinkulelukoiran, syömistä ja lelupatukan. Vinkulelun kotona saatuaan ei mennyt kovin kauaa kun oli jo purrut siihen reiän... no olihan se vinkuna kivaa siihen asti. En ymmärrä miksi Minttu tuhoaa aina kaikki vinkulelut vaikka nimenomaan tuntuu tykkäävän niistä, harmi. Ei paljoa lenkillä tänään huvittanut käydä, niin kuuma päivä oli.

Oltiin illalla pihalla ja Minttu oli jo mennyt yläkertaan. Ilmestyi parvekkeelle katselemaan mitä touhutaan pihalla , mutta ei tullut kuitenkaan alas eikä ulos.

Loppuun kuva kun Minttu on valloittanut itselleen nukkumapaikan kahden tyynyn päältä meidän sängystä :) Muutenkin nykyisin ainakin aamusta nukkuu mielellään ihan kasvojen lähellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti